• Contact us
  • Japanese

JEWEL BOX GINZA

TOKYO 2008

This commercial building is located on Chuo-dori Avenue in Ginza, and will be occupied by retail, beauty and dining establishment tenants, as well as offices for the building owner. The location is busy with many office workers and shoppers, so there was a call to maximize the potential of the site. The exterior has a white pearl painted finish, and there are large glass openings in both the front and rear of the building. With lighting to express sparkling lights, the entire building has been designed as a "jewel box" comprising an accumulation of jewelry to raise awareness and improve publicity.

Client

Sanai Co., Ltd.

Location 8-9-15 Ginza, Chuo-ku, Tokyo
Design & Construction Takenaka Corporation
Structure Steel and Steel-framed reinforced concrete
Number of floors 12 fl. above and 1 fl. below ground
Total floor area 4,454m²
Back to the index page